De Vries
Interim Management & Consultancy
Home Ronald de Vries - een kennismaking
Ronald de Vries

RdeVriesGeboren in 1965 in Hilversum, opgegroeid in Groningen en omgeving, daarna gestudeerd in Haarlem en Enschede. Als een rode draad lopen economie en technologie door zijn leven. De studie Vliegtuigbouwkunde heeft hem geleerd complexe vraagstukken te ontleden, structuur aan te brengen en op te lossen. De studie Business Administration heeft kennis en vaardigheden op het gebied van finance en business management ontwikkeld.
Dan volgen 13 jaren waarin hij werkt voor diverse beursgenoteerde ondernemingen zoals Philips, Saint-Gobain, NEG Micon, als business controller, financiëel manager en financiëel directeur.
In 2004 start Ronald de Vries zijn eigen eenmanszaak als interim manager en consultant. Tot zijn klantenkring behoren inmiddels gerenomeerde bedrijven als Heineken, Vestas en UTC (Ajax Brandbeveiliging). Ronald is een enthousiaste professional die zich in een technologische industriële onderneming als een vis in het water voelt. Daar ligt zijn affiniteit. Naast een professionele loopbaan besteedt hij zoveel mogelijk tijd aan mijn gezin en aan zijn hobby zweefvliegen.

Competenties
Welke opdrachten ?
Resultaten
Werkwijze
Curriculum Vitae
VAR, KvK en BTW
Relevante Links
Contact
<
de Vries Interim Management & Consultancy - Kamer van Koophandel Gooi en Eemland 17169751